Profil

Tko smo

Lošinjsko brodogradilište datira još iz 1850. godine, kada je bilo poznato po izgradnji najvećeg drvenog broda na Mediteranu i prvog čeličnog jedrenjaka u vodama istočnog Jadrana. Danas je to moderno postrojenje sa suvremeno opremljenim radionicama i plutajućim dokom, u čijem radu sudjeluje oko 150 visoko kvalificiranog osoblja.

Smješteno na otoku Lošinju na sjevernom Jadranu, Lošinjska plovidba - Brodogradilište d.o.o.  specijalizirano je za popravke i održavanje svih plovila dužine do 140 m i deplasmana do 10.000 t koja plove ovim vodama.

Po potrebi radimo 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, kako bismo profesionalno i u dogovorenim rokovima zadovoljili vaše specifične potrebe, bez obzira na to koliko one bile zahtjevne i složene.

Vaš brod će vam zahvaliti kasnije!

Kvaliteta, sigurnost i okoliš

Tijekom posljednjeg desetljeća,  Lošinjska plovidba - Brodogradilište d.o.o. kontinuirano provodi različite operativne inicijative, kako bi poboljšao kvalitetu, sigurnost i zaštitu okoliša. Predani smo osiguravanju zdravog i sigurnog radnog okruženja vodeći računa o održivoj upotrebi resursa, a ujedno bez kompromisa u pogledu zahtijevanog nivoa kvalitete.